ДЕТСКА ИГРАЧКА ФИСКАЛНА КАСА-2008 У72-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА  ИГРАЧКА  ФИСКАЛНА  КАСА

модел 2008 У72

*играчката работи на батерии

сетот содржи 25 парчиња

*фискална каса

*бар код читач

*пари

*продукти

*корпа

 

 

1,249ден