ДЕТСКА ИГРАЧКА-HIPER ACTIVES STUNT-2007 У6


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-ЏИП

модел 2007 У6

-ЏИП

-СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗА УПРАВУВАЊЕ НА ИГРАЧКАТА

-СЕНЗОР ЗА РАКА ЗА УПРАВУВАЊЕ НА ИГРАЧКАТА

-ВО ИГРАЧКАТА СЕ ВКЛУЧЕНИ БАТЕРИИ КОЈ СЕ СО АДАПТЕР ЗА ПОЛНЕЊЕ

1,999ден