ДЕТСКА КУЈНА СО ВОДА И ПАРЕА-2008 У70-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

СЕТ КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА

модел 2008 У70

сет кујна со светла и звуци

-симулира пареа

-кој симулираат звуци на готвење

-чешма што тече вода

-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење

-аксесоари со продукти за јадење

-табла со креда за запишување рецепти

 

1,499ден