ДЕТСКА КУЈНА СО ПАРЕА И ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА 2201 D1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Детска кујна со ефект на пареа, кујната со модел со ефект на пареа кој ги задоволува потребите на децата и го прави готвењето забавно интересно.
Рачно притиснете ја славината надвор од површината на водата, и можете да користите вода .
Ефектот е поблизок до вистинската сцена и изгледа интересно.
Овошје и зеленчук, вистинското искуство им овозможува на децата да ги подобрат своите практични вештини за време на играта.
Симулирајќи животни сцени и доживувајќи забава при готвењето, децата имаат силна желба да имитираат уште од детството. Имитирањето е вештини за учење на детето. Начинот на истражување на светот им обезбедува на децата средина која ги имитира возрасните и им овозможува подобро да го искусат животот, што е најголемо за вашето дете.
димензии 67см*47см*20см

1,599ден