-11%

ДЕТСКА КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА-2009 У2


Compare

СЕТ КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА

модел 2009 У2

сет кујна со светла и звуци

-кој симулираат звуци на готвење

-чешма што тече вода

-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење

-аксесоари со продукти за јадење

 

2,499ден 2,799ден