ДЕТСКА КУЈНА-НЕМА НА ЗАЛИХА-2009 У15


Compare

ДЕТСКА СЕТ КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА

модел 2009 У15

сет кујна со светла и звуци

-кој симулираат звуци на готвење

-чешма што тече вода

-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење

-аксесоари со продукти за јадење

 

1,625ден