СЕТ ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ-2007 У18-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА МАСАСЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ

модел 2007 У102

сетот содржи

-маса за шминкање

-огледало

-столче

-аксесоари за шминкање

-димензии на играчката 78,5см*46см*31см

1,499ден