ДЕТСКА НИШАЛКА ЕДНОРОГ-2009 F6-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА НИШАЛКА-ЕДНОРОГ

модел 2009 F6

детска плишана лулка ЕДНОРОГ

висококвалитетен материјал

удобна мека фотеља со потпирач за грб

дрвена основа со музикални функции

помошни рачки за држење

прилагодлив безбедносен ремен

1,935ден