ДЕТСКА НИШАЛКА -КУЧЕ-2009 F2-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА НИШАЛКА-КУЧЕ

модел 2009 F2

детска плишана лулка КУЧЕ

висококвалитетен материјал

удобна мека фотеља со потпирач за грб

дрвена основа со музикални функции

помошни рачки за држење

прилагодлив безбедносен ремен

1,935ден