Детска нишалка-Пчела-2105 А7-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА НИШАЛКА-ПЧЕЛА

модел 2105  А7

детска плишана лулка Пчела

висококвалитетен материјал

удобна мека фотеља со потпирач за грб

дрвена основа

помошни рачки за држење

прилагодлив безбедносен ремен

2,340ден