ДЕТСКА ОГРАДА ЗА ИГРАЊЕ-2008 С2


Compare

ДЕТСКА ОГРАДА ЗА ИГРАЊЕ

модел 2008 С2

-димензии 75см*140см

-лесно се склопува и расклопува

-спакувана и лесна за носење

-достапни бои: розева,плава и зелена

2,375ден