ДЕТСКА ОГРАДА ЗА ИГРАЊЕ- 2008 С3


Compare

ДЕТСКА ОГРАДА ЗА ИГРАЊЕ

модел 2008 С3

-димензии 75см*110см

-лесно се склопува и расклопува

-спакувана и лесна за носење

-достапни бои: розева,плава и зелена

2,100ден