ДЕТСКИ АДАПТЕР ЗА WC ШОЉА СО СКАЛА- нема на залиха


Compare

ДЕТСКИ АДАПТЕР СО СКАЛА

МОДЕЛ 2006 L8

-детски адаптер за wc шоља која ќе му даде независност на вашето дете да користи тоалет без помош на родителите

-хигиенски,удобен , лесно приспособлив

-скалите  кој се изработени во играчка жирафа  за полесен и забавен начинин за користење

-самите скали имаат рачка за полесно користење на истите

-достапни бои како на сликата: плава и розева

1,199ден