ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД 20 “-нема на залиха


Compare

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД 20 ”

модел 2103 G8

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД 16″

***во цената е вклучено

-корпата

-седиштето позади

-држачот за шише

-шише

-ѕвонче

-помошни тркала

5,449ден