-17%

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД 20″2103 G3


Compare

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД 20″

модел 2103 г3

***во цената е вклучено

-држачот за шише

-шише

-ѕвонче

-ташничка за велосипед

6,499ден 7,789ден