-14%

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД 20″ 213 G2


Compare

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД  20″

модел 2103 G2

*во цената е вклучено

-корпата

-ѕвончето

-ташничка за велосипед

-држач за шише и шише

5,999ден 7,000ден