-22%
,

ДЕТСКИ КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКИ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1904 А16

димензии 45см*28см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,245ден 1,590ден