ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ СО МУЗИКА,СВЕТЛО И ПАРЕА


Compare

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ

3-тркала

3-ралични видови  на музика

-лед светла

-пареа

-вклучени батерии што се полнат

-усб кабел

-прилагодливо ниво

 

3,899ден