ДЕТСКИ ШАТОР СО 50 ТОПЧИЊА-2008 y38-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Компактно се преклопува за лесно складирање.
Помага да се развие имагинативна игра.
Дизајниран да биде брз и лесен за склопување.
Погоден за внатрешна и надворешна употреба.
CODE :2008 y38

1,399ден