-22%

ДЕТСКО КОЊЧЕ-НИШАЛКА-2009 F10-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКО КОЊЧЕ -НИШАЛКА

модел 2009 F10

-коњчето  е музичко и при добир на увото

-ја мрда опашката

-ја мрда устата

димензија на коњчето 60см*75см-до седиште 40 см

1,550ден 1,999ден