ДЕТСКО КОЊЧЕ -НИШАЛКА-2009 F9-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКО КОЊЧЕ -НИШАЛКА

модел 2009 F9

-коњчето  е музичко и при добир на увото

-ја мрда опашката

-ја мрда устата

димензија на коњчето 70см*75см-до седиште 50 см

1,249ден