ДЕТСКО СТОЛЧЕ-ХРАНИЛКА- 2008 Н1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКО СТОЛЧЕ -ХРАНИЛКА

модел 2008 Н1

-детско столче со удобно седиште

-маса за јадење со подлога за шише/чаша

-масата се вади и може да биде само столче

-достапни бои :плаво,розево и зелено

 

365ден