ДЕТСКО ТОЧАЧЕ-2005 М11-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКО ТОЧАЧЕ НА ТУРКАЊЕ

модел 2005 М11

-висок наслон за самостојно држење

-заштитник за сонце (по потреба се монтира)

-монтажна потпора за нога

-заштитник за наслон при седење

-додаток за играње на самиот волан на точачето

 

 

 

2,649ден