Диносаурус-2106 М2


Compare

Диносаурус со спреј за чад, диносауруси, тираносаурус, играчка со светлина/звук,

(Симулиран пламен спреј електричен тираносаурус Т-Рекс модел на роботи со играчки за деца, одење, музика ,светлина)
Функција за прскање со вода: играчката за диносаурус може да се испрска со шарена светлина. Прскањето е како пламен од устата. Главата на играчката има вграден резервоар за вода за вбризгување вода со шишето.
Телото е составено од многу мали делови со различни големини. Нејзините нозе и уста можат да се движат и да рикаат живо.

999ден