ДРВЕНА СЛОЖУВАЛКА 2201 G1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Пренослива магнетна сложувалка
Едукативна играчка- магнетно лице, може да состави различни обрасци и да се забавува .Сложувалките се прекрасен начин да се развијат вештините за учење, комуникација, имагинација и создавање.Со дадена карта со опис децата треба да го состават истиот лик со дадените елементи или со ваша замисла да составите нов лик.

599ден