-31%

ДРВЕНИ ФОРМИ -СЛОЖУВАЊЕ 2201 G2-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Едукативната играчка за мали деца 3 во 1 си игра со концептот на различни форми на повеќекратен начин. Учење форми, бои и броење исто така.
Дрвени играчки за сортирање и редење. Геометриски блокови за препознавање на бојата на обликот , едукативен подарок за игра од табла за предучилишна возраст.Неверојатно гледање на децата како се развиваат.
Корисна алатка за настава: оваа дрвена табла за сортирање е добро конструирана играчка за учење. Поддржува моторни вештини, совпаѓање, правење обрасци, броење, решавање проблеми и помага при координација и умешност на очите на рацете. Целата забава за учење.

249ден 359ден