Држач за поддршка и ладење-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Користете го вашиот лаптоп со часови, осигурувајќи го неговото правилно функционирање.
***Држачот за поддршка и ладење е неопходен додаток ако сакате да работите удобно.
***Можете да го поставите на биро, маса, па дури и во кревет.
***Идеален за професионалци, аматери и гејмери.
***Работи со USB.
***Има моќен вентилатор и сина светлина.

805ден