Електричен автомацки дигитален монитор-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

*Електричен целосно автоматски дигитален монитор за крвен притисок од типот рака со манжетна за крвен притисок.
1. Систолен, дијастолен, пулс прикажан истовремено
2. Интелигентна автоматска притисок и декомпресија
3.Функција за автоматско исклучување : 1 мин по последната работа
4. Модерен надворешен, лесен и компактен, лесен за носење, погоден за здравствена заштита (медицинска област, семејства и возрасни) 5. Основен стил без гласовна функциј

1,025ден