ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОР


Compare

ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОР

максимална брзина 40-50 км/час

полнење на батерија 8 часа

со едно полнење 70 км возење

тркала 14*2,50

два пара клучеви за стартување на моторот

два пара клучеви за заклучување на тркалата

централно заклучување со аларм на далечинско

достапни  бои розева,бела и црвена

 

 

30,699ден