Електричен пренослив котел за кафе A-2449


Compare

Electric Turk Marado за брза подготовка на кафе . Се одликува со импресивна излезна топлина и термички изолирана рачка. Припаѓа на едноставни и достапни модели од основната ценовна категорија, може да стане сигурен асистент во подготовката на вкусно и ароматично кафе дома или во канцелариската кујна. Изработен е во куќиште од нерѓосувачки челик што се ротира за 360 степени на пластична основа. Основниот материјал е висококвалитетна пластика отпорна на топлина. Вкупниот внатрешен волумен на кафематот Marado MA-1628 е 700 ml, што ви овозможува да добиете до 600 ml топол пијалок во еден циклус на подготовка (оваа количина одговара на четири мали шолји кафе). Грејниот елемент од 600 W ја доведува јачината до вриење за помалку од минута и половина.

699ден