Електрична дупчалка на полнење


Compare
Мал и пренослив спакуван во кутија, специјално дизајниран за мали уреди, погоден за некои апарати.
Батеријата обезбедува повеќе енергија и подолго време на работа.
Хуманизиран дизајн на рачката, удобно држење, долгорочно работење не е лесно да се замори.
Многу погоден за дома, надвор, патување, работа, итн.
1x кутија
1x Кабел за полнење
1x Прирачник
1 x дупчалка
-додатоци како на сликата

999ден