Електрична перница-масажер


Compare

*Електрична перница за масажа со облик У
*Мултифункционална 3Д вибрирачка шиацу масажа перница.
*Совршена перница за масажа, можете да ги масирате вратот, рамената, половината, нозете, стапалата и многу повеќe.

Пренослива перница за масажа во форма на буквата U
*за автомобил, за дома, патување, канцеларија …
Постојат 3 методи за масажа за избор и 3 методи за ублажување на болката во рамото и вратот
-Режим на вибрации,
-режим на масирање
, режим на масирање со вибрации.
Можете да изберете еден од нив. Може да ја подобри циркулацијата на крвта во вратот и рамената, да ги опушти мускулите и да го ублажи заморот.Можете да уживате во удобна масажа на вратот дома, да гледате телевизија, канцеларија, автомобил, библиотека, патување, кампување, да ве натера да се опуштите цел ден.Преносливата патна перница може да се прилагоди:</b> Режимот за масажа е поставен автоматски да се исклучува за 10 минути или можете повторно да го притиснете копчето за почеток за да ја повторите масажата. Исклучете го напојувањето и користете го како обична перница, што ќе ви биде поудобно при патување на долги релации.

699ден