Електричниот соковник CITRUS со USB-код rh-005-нема на залиха


Compare
Електричниот соковник CITRUS
со USB-код rh-005
Електричниот соковник за цитрус користи USB-C технологија за полнење.
Однесете го нашиот безжичен соковник за цитрус во кампот на отворено и не грижете се дека ќе останете без струја.
Уживајте во вкусниот сок во секое време и каде било со еден клик!
Големината е многу компактна и пренослива.
Не зазема никаков простор.
Користете го дома или однесете го на пикник за да имате хранлив сок во секое време од денот.

650ден