Елек за капење INTEX 59661


Compare
Елек за капење INTEX 59661
димензии 41см*30см
Детска пливачка гума-елек – Intex Swim Vest Yellow 59661 е безбеден елек со вистинска големина и е важна пливачка помош за одржување на безбедноста на децата. Затоа, овој елек е опремена со ремен што може да се прилагоди на големината на вашето дете. Така, безбедноста на вашето дете, секако, ќе биде позагарантирана. Покрај тоа, оваа пловка може да се користи долго време. Дури и ако вашето дете расте и се развива, со прилагодлива големина на ременот.

250ден