-35%
,

ЖЕНСКИ ВЕЛОСИПЕД 26


Compare

ЖЕНСКИ ВЕЛОСИПЕД 26″

model 2104 n2

*7 брзини

*во цената е вклучена и корпата

7,199ден 11,000ден