Засилени стерео слушалки за игри-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Слушалки Bysoul Professional Gamer Pc
Модел: Bs-401
Димензии на микрофон: 6.0X3.0mm
Директивност: Сеопфатна
Чувствителност: -42dB / 3dB
Дијаметар на возачот: 40мм
Чувствителност: 96dC + – 3dB
Тип на приклучок: 3,5 мм
Должина на кабел: 2.0м
ДОСТАВА ЗА КАРГО 130ден.

289ден