ИГРАЧКА-АВТОДРОМ


Compare
Автомобил – тркачка патека
 
Направете пад на гравитацијата или направете смел скок и поврзете се со други комплети за градење на патеки
1. Повлечете ги наназад погоните
2. Ставете го автомобилот на патеката
3. Притиснете го предавателот надолу
4. Болидот ќе патува на патеката
 
Светли, живописни бои ја прават оваа играчка лесно да го привлече вниманието на децата.
– Развијте ја способноста на тактилните сетила на детето и координацијата рака-око по природен пат.
– Играчката може да ја инспирира имагинацијата на децата како и да го промовира нивниот физички и интелектуален развој.
– Може да им помогне на децата да ја препознаат бојата, да ја набљудуваат формата и да ја промовираат оперативната способност на бебињата, исто така може да ја подобри способноста за сеќавање на децата, способноста за судење и размислување.

319ден