Играчка -Автоматска пушка 2009 y51-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Автоматска пушка
модел 2009 у51
Автоматско внесување куршуми
• Вграден бипод за преклопување
• Вибрира
• Трепкачки светла

329ден