ИГРАЧКА -ДЕТСКА ПУШКА 2201 E2


Compare
автоматски пиштол за играчки со голема големина.Изработен од издржлива пластика, овој бластер е цврст, подготвен за акција и сигурно ќе биде во чекор со вашето дете!
Вклучува 30 пикадо од пена и пука до 30 стапки. Ротирачки магазин за муниција Ставете ги по 20 пати во комората за автоматско ротирачко повлечете го чкрапалото наполнето со пружина за инстантен налет и испукајте ги поединечно или последователно со брзи удари по желба!
Ротирачкиот барабан е совршено темпиран со чкрапалото со пружина! Вашиот бластер автоматски ја вчитува следната стрела дури и кога вашата стрела експлодира кон целта!

1,599ден