ИГРАЧКА -ДЕТСКА ПУШКА 2106 Н1-нема на залиха


Compare

Играчка-Автоматски пушка со голема големина.

Изработен од издржлива пластика, овој бластер е цврст, подготвен за акција и сигурно ќе биде во чекор со вашето дете!
Вклучува 40 пикадо од пена и пука до 40 стапки.

Ротирачки магазин за муниција

Ставете ги по 20 пати во комората за автоматско ротирачко повлечете го чкрапалото наполнето со пружина за инстантен налет и испукајте ги поединечно или последователно со брзи удари по желба!
Ротирачкиот барабан е совршено темпиран со чкрапалото со пружина!

Вашиот бластер автоматски ја вчитува следната стрела дури и кога вашата стрела експлодира кон целта!

1,999ден