ИГРАЧКА ЗАСПАНО КУЧЕ 2201 B3-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Смешно и интересно куче со помош на оваа играчка го терате детето да ја , развивие способноста за размислување.

.Симулирани лошо куче, ужасна уста зголемува застрашувачка и страшна.

Подобрување на координацијата рака-око и зајакнување на пријателството.

349ден