ИГРАЧКА МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ-2201 А6


Compare
Реален дизајн машина за перење
Откако ќе се вклучи прекинувачот, звучните ефекти и светлата ќе се вклучат истовремено, ќе се направи симулиран звук и со помошната чашка се додава вода во машината и може да додадете неколку капки омекнувач за алиштата со пумпица -шише која е вклучена во сетот. Водата од машината во текот на перењето ќе тече од посебно гумено цевче позади машината.Интерактивна играчка машина за перење е дизајнирана така што децата можат да се преправаат дека ги перат алиштата како да ги користат вистинските работи со часови за да се преправаат дека играат .Сетот содржи корпа за алиштата со алишта и секако закачалки за истите заедно со стоечка закачала за сушење на алиштата.

1,299ден 1,599ден