-14%

ИГРАЧКА-ПАТОР СО ПУШКА 2106 Р1


Compare
Забавна игра за целото семејство.
Фантастична аркадна игра – гаѓање цел. Совршен за љубителите на пиштоли ББ. Сетот вклучува: патка, пушка, 10 куршуми.
Куршумите се направени од пена, па затоа се лесни, меки и пред се безбедни.
Кога куршумот ќе го погоди јазикот на патката, играчката слуша карактеристичен звук.
LCD екранот автоматски ги брои сите погодени цели.
Ударот во целта бара голема концентрација, благодарение на што детето се стекнува со вештини за координација и концентрација на рацете и очите. Нашите деца можат да организираат натпревари во стрелање, благодарение на кои, со помош на натпревари, ќе научат како да губат и да победуваат.
Можете да играте во парови како тим, поставувајќи правила во кои победува тимот што ќе постигне најмногу голови во најкус можен рок.

1,290ден 1,499ден