ИГРАЧКА -РАКЕТА 2201 E1


Compare

Ракета одлична за забава на вашите најмили изработена од лесни материјали безбедна за сите околу неа при нејзиното слетување која има постоље кое се поставува на земја или некој предмет, ракетата се става на постољето кое е поврзано со пумпа која треба да ја притиснете со нога толку силно што ракетата ќе полета високо во облаците!!!

499ден