СЕТ ПЛАСТЕЛИН- 2006 У27-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ИГРАЧКА -СЕТ ПЛАСТЕЛИН

артикал 2006 У27

*сетот содржи

*пластелин во неколку бои

*машинка за правење фигури од пластелин

*аксесоари за обликување на пластелинот

469ден