СЕТ ПЛАСТЕЛИН-2006 У26-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ИГРАЧКА -СЕТ ПЛАСТЕЛИН

артикал 2006 У26

сетот содржи

*пластелин во неколку бои

*машинка за обликување на пластелинот

*аксесоари за обликување на пластелинот

*

749ден