Интерактивна играчка-Смешни гладни жаби 2201 B1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Зајакнување на визуелната перцепција и моторната координација на вашето дете на забавен и пријатен начин.
Оваа игра помага да се развијат вештините за координација на очите на децата и стратешко размислување за време на играта.
Многу добра интерактивна едукативна играчка родител-дете, можете да се приближите до бебето во играта, да стапите во контакт со умот на вашето бебе, да дојдете и да комуницирате со родител-дете.
Друштвена игра со повеќе играчи, погодна за семејна, забавна игра.

299ден