-14%

Камински декоративни безогнени преносливи LED фенери-882


Compare
Камински декоративни безогнени преносливи LED фенери.
 
Камин светлина LED симулација на пламен-(LED пламен ефект) на светилка со висечка кука .

Светилката за камин е изработена од ABS и PP пластика, силна и издржлива.

Типот на LED батерија може да се премести каде било по желба, без да влијае штекерот. 【Симулациски пламен】 ЛЕД трепка реално.

Уникатниот танцувачки пламен е многу привлечен и изгледа како вистински пламен. Топлото осветлување создава топла атмосфера.

Суштината на каминот е да ги интегрира класичната и модерната уметност, да ги пробие традиционалните дизајнерски идеи и да го покаже најдобриот ефект со спојување на убавината и загревањето.

1,899ден 2,199ден