,

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ А11


Compare

Седиштето на столот одговара на кривата на човечкото тело, удобна и деликатна текстура коај е удобност за дишење, мека и пригушена боја , силна способност за носење, отпорен на удари, издржлив, без деформација.
може да се користи во бар, сала за состаноци, училница, студентски дом, хотел, салон, канцеларија, дневна соба, спална соба, хотел итн.

2,200ден