-28%

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ 2205 K5-нема на залиха


Compare

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ

модел АЛЕКСА

Канцелариски стол  Алекса со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн.

од столчето имаме на залиха седлото со црна боја а потпирачот е портокалова боја ,не е целосно портокалово

Црвста конструкција, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле,

амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º

достапни бои :црна.црвена,виолетова,сива и портокалова.

***димензии

-висина на столчето  94см

-ширина на наслон и на седло 60 см

-висина до седло 51см

2,299ден 3,200ден